T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KİLİS / ELBEYLİ - ELBEYLİ ORTAOKULU

ELBEYLİ ORTAOKULU

Telefon
03487822024
Belgegeçer
0
WEB
https://kiliselbeyliortaokulu.meb.k12.tr
Adres
HÜRRİYET MAH. OKUL CAD. NO: 16 İÇ KAPI NO: Z1 ELBEYLİ / KİLİS
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan,değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik kabul eden,en az bir dili çok iyi bilen,yüksek moral değere sahip,kendine güvenen,katılımcı,kendini sorgulayan etkili ve nitelikli,çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.Sadece bu kentin değil Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin;bilgili,becerikli,dürüst,sorumluluğunu bilen,araştıran,sorgulayan,paylaşan,çok ynlü ve tarafsız bakabilen,çevresiyle olumlu iletişim kurabilen,ortak bir genel kültürle,soruların farkında olabilen,ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi,istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi birşekilde hazırlanmış,anadilini doğru ve etkili konuşan,yazan,anlayan,Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen,vatanını ve milletini seven,insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
* Voleybol turnuvasında kızlar dalında Kilis il üçüncülüğü. * Yıldız Erkekler Masa Tenisi Kilis İl İkinciliği. * Atletizm Kros kategorisi takım halinde Kilis İl İkinciliği. * Hentbol Erkekler Kilis İl Birinciliği
Öğretmen :20
Öğrenci :317
Derslik :23
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :300
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:30-11:40 12:20-14:40
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İl merkezinden Öğretmenler için bir servis ve Memurlar için bir servis hareket etmektedir. Ayrıca İlçe merkezinden, Kilis il merkezine ve Gaziantep il merkezine saatte bir dolmuşlar hareket etmektedir.
Servis Bilgisi
Öğretmen servisi var.
Yerleşim Yeri
Hürriyet Mah. Okul Cad. No:16
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
32 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır